Toimitusehdot


Bomb Cosmetics-verkkokaupan toimitusehdot

Toimituskulut

Ilmainen toimitus (0€)

Toimitus Postin kautta

Suomeen toimitettavat tilaukset toimittaa Posti.
Tilaukset toimitetaan postipakettina. Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan. Lähetys palautuu lähettäjälle, mikäli sitä ei noudeta Postista kahden viikon kuluessa sen saapumisesta postitoimipaikkaan. Noutamattomista lähetyksistä perimme 8€ käsittelymaksun sekä aiheutuneet postituskulut.

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta neljään (2-4) työpäivää maksun saamisesta. Tavallisesti tilaus lähetetään samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä kun maksusuoritus tai tosite maksusuorituksesta on saatu.

Palautukset

Yksityisasiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotepakkaus on ehjä ja tuotteessa ei ole käytön jälkiä. HUOM! Asiakaspalautustapauksissa ottakaa etukäteen yhteys asiakaspalveluun (info@tradeva.fi), josta annetaan tarkemmat ohjeet palauttamiseen.